سایت همگام مدارس
سامانه همگام مدارس، جامعترین سامانهی آموزشی کشور است. در سامانه همگام مدارس دانشآموزان تمامی مقاطع تحصیلی در هر جای ایران میتوانند انواع خدمات تحصیلی را دریافت کنند. این خدمات تحصیلی شامل ثبتنام، دریافت کارنامه و انجام خدمات مشاورهای و مشاورهی تحصیلی است. ثبتنام دانشآموزان در این سامانه از طرف مدیران مدارس صورت میگیرد و دانشآموزان برای ورود به سایت همگام به آدرس hamgam.medu.ir باید رمز ورود خود را از مدیر مدرسه دریافت کنند.
از سال 98 و با شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور سازمان آموزش و پرورش در تلاش بود تا بیش از پیش مراجعهی حضوری به مدارس برای کارهایی از قبیل ثبتنام، دریافت کارنامه و … را کاهش دهد. به همین منظور سامانهی همگام مدارس طراحی شد تا دانشآموزان، کارکنان مدارس و والدین دانشآموزان بتوانند به سهولت به خدمات آموزشی مختلف دسترسی داشته باشند.
با این وجود از آن جایی که آموزش مجازی در کشور تازگی دارد، بسیاری از والدین و دانشآموزان در نحوهی کار با سامانهی همگام دچار مشکل میشوند به همین دلیل در این بخش سعی داریم شما را با کلیهی مراحل ورود به صفحهی شخصی در سامانهی همگام آشنا کنیم.
بخشهای مختلف سایت همگام
سایت همگام از دو بخش عمومی و پورتال اینترنتی ساخته شده است.
بخش عمومی
برای ورود به بخش عمومی سایت همگام نیازی به نام کاربری نیست و شما به عنوان دانشآموز، مدیر، معلم و … میتوانید وارد این صفحه شوید و اطلاعیههای مختلف آموزشی را مشاهده کنید.
پورتال اینترنتی
دانشآموزان برای ورود به بخش پورتال اینترنتی باید نام کاربری و رمز عبور خود را از مدرسه دریافت کنند.
ورود مرحله به مرحله به سامانه همگام
- ورود به سامانه همگام
- وارد کردن کد ملی و رمز ورود همگام
- ورود به صفحه شخصی و مشاهده بخشهای مختلف این سامانه
بخشهای مختلف سایت
در بخش داشبورد اصلی امکان دسترسی به سایر گزینههای و امکانات موجود در سایت همگام فراهم میشود. همهی دستهبندیهایی که در در سامانه همگام میتوان مشاهده کرد در بخش داشبورد اصلی مشاهده میشود.
در این بخش دانشآموزان میتوانند ثبتنام خود در بخش المپیادهای علمی مختلف که شرایط ثبتنام در آن را احراز کردهاند، انجام دهند.
دانشآموزانی که قصد ثبتنام و شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم یا نهم به دهم دارند میتوانند از طریق این بخش در سامانه همگام مدارس اقدام به ثبتنام در آزمون نمایند.
البته این تنها راه ثبتنام در آزمون استعداد درخشان نیست و دانشآموزان ششم میتوانند از طریق وبسایت hoosh.medu.ir و دانشآموزان نهم از طریق وبسایت azmoon.medu.ir اقدام به ثبتنام نمایند.
برنامهی هدایت تحصیلی، سالها است که در تمامی مدارس کشور اجرایی میشود. دانشآموزانی که در پایهی نهم دوره اول متوسطه تحصیل میکنند باید برای ورود به دورهی دوم متوسطه انتخاب رشته نمایند. مشاوران مدرسه با توجه به سطح تحصیلی-مهارتی و علاقهی دانشآموزان (که با توجه به آزمونهای شناختیای که در مدارس برگزار میشود سنجیده میشود) رشتههایی که برای آنها مناسب است را به ترتیب اولویتبندی میکنند.
توصیه می کنیم با خرید دفتر روزنگار پویش به شکل دقیق تری برای درس های خود برنامه ریزی کنید.
آزمونهای مشاورهای به منظور شناخت بهتر استعدادها و علایق دانشآموزان برای هدایت تحصیلی بهتر صورت میگیرد. مهمترین آزمونهای مشاورهای آزمونهای سنجش رغبت و توانایی است که مستقیماً در فرآیند هدایت تحصیلی به کار گرفته میشود.
از دیگر آزمونهای مشاورهای، آزمون سلامت روان همگام و آزمون غربالگری است. این آزمونها قبلاً در مدارس به صورت حضوری برگزار میشد اما از زمانی که آموزش مجازی شده، این آزمونها هم به صورت مجازی و در سامانه همگام برگزار میشود.
دانشآموزانی که قصد شرکت در مسابقات علمی، فرهنگی و هنری دارند میتوانند از طریق سامانه همگام مدارس نسبت به ثبتنام در این مسابقات اقدام کنند.
از طریق مراجعه به بخش برنامه کلاسی سایت همگام ، دانش آموزان و حتی اولیای آن ها می توانند برنامه ریزی های درسی تعیین شده توسط مدیر و یا معاون پرورشی مدرسه خود که به صورت هفتگی مشخص می شوند را مشاهده کرده و با توجه به آن ها برنامه ها و زمان بندی های درسی خود را مدیریت کرده و تنظیم نمایند.
دانشآموزان همچنین میتوانند از طریق سامانه همگام مدارس، برنامهی درسی مربوط به مدرسهی خود را ببینند. این برنامه برای هر مدرسه و بر اساس برنامهای که معاون و مدیر مدرسه برای دانشآموزان هر مقطع در نظر گرفتهاند، متفاوت است.
دانشآموزان از طریق سامانه همگام میتوانند در آزمونهای آنلاین و مجازیای که مدرسه در موقعیتهای مختلف برای آنها برگزار میکند شرکت کنند و نتایج خود را از آن طریق مشاهده کنند.
در بخش انضباطی و تشویقی سامانه همگام مدارس، پیشرفت و افت تحصیلی دانشآموزان با جزئیات ثبت شده است. والدینی که میخواهند از وضعیت درسی فرزند خود مطلع باشند میتوانند وارد سامانه همگام شده و نسبت به رشد یا افت تحصیلی فرزند خود آگاه شوند.
در بخش تکالیف سامانه همگام مدارس، دانشآموزان میتوانند تکالیف خود را ببینند. همهی چیزهایی که دانشآموزان باید انجام دهند بسته به معلم آن مقطع یا درس به صورت روزانه یا هفتگی در سامانه همگام قرار داده میشود.
دانشآموزانی که علاقمند به شرکت در کلاسهای آموزشی فوق برنامه در ایام تعطیلی مدارس هستند، میتوانند از طریق بخش ثبتنام اوقات فراغت سامانه همگام مدارس اقدام به ثبتنام در این کلاسهای فوق برنامه نمایند.
دانشآموزان میتوانند در پایان هر ترم، کارنامهی تحصیلی خود را که به صورت نسخه الکترونیک توسط مدرسه منتشر شده است را از بخش کارنامه سامانه همگام مدارس دریافت کنند.
در این بخش کارنامهها به صورت هفتگی و ماهانه هم قرار داده میشود. کارنامهی امتحانات نهایی هم از همین سامانه یعنی سامانه همگام مدارس قابل دریافت است.
- pooyesh
- 1400/02/08
- 1335 بازدید